Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Κλασσικό, διαχρονικό και στιβαρό έπιπλο γραφείου κατάλληλο για κάθε χώρο.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

ο διευθυντικό γραφείο Αλφειός παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και κατασκευάζεται με καπάκι και πόδια από laminate πάχους 61χιλ και μετώπη επίσης από laminate, στην οποία μπορούν να προσαρμοστούν inox βέργες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας, το διευθυντικό γραφείο Αλφειός από τα έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης, μπορεί να παραχθεί και με βοηθητική προέκταση για μεγαλύτερη άνεση και επιπλέον επιφάνεια εργασίας.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές ως προς τα υλικά κατασκευής, με δυνατότητα παραγωγής σε βακελίτη, λάκα ή καπλαμά, σε ποικιλία αποχρώσεων και σε ειδικές διαστάσεις, ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό γραφείο για εσάς.

Συνδυάστε επιπλοσυνθέσεις, ερμάρια, συρταριέρες και βιβλιοθήκες που θα σας προσφέρουν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, καλύπτοντας κάθε σας απαίτηση και επιθυμία για οργάνωση και λειτουργικότητα στον εργασιακό σας χώρο.

Previous
Next
Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Αλφειός

Ραφιέρα

THEODORiDiS Η ανοιχτή ραφιέρα παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδης, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε κάθε χώρο, επαγγελματικό ή μη, προσαρμόζοντας τις διαστάσεις σύμφωνα με τις δικές

Δείτε το προϊόν »