Διευθυντικό γραφείο Αργώ

Mοντέρνο έπιπλο γραφείου με καμπύλο σχεδιασμό και απεριόριστες επιλογές υλικών και χρωμάτων για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Διευθυντικό γραφείο Αργώ

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το διευθυντικό γραφείο Αργώ παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με καπάκι laminate πάχους 25χιλ. και καμπύλη στην πρόσοψη. Το καπάκι στηρίζεται αφενός σε δύο μεταλλικά πόδια ηλεκτροστατικής βαφής Φ80 και αφετέρου με μεταλλικούς αποστάτες σε συρταριέρα 4 συρταρίων με κλειδαριά. Επίσης, το διευθυντικό γραφείο Αργώ διαθέτει καμπυλωτή μεταλλική μετώπη ηλεκτροστατικής βαφής η οποία φέρει διάτρηση κυκλικής διατομής, ενώ προαιρετικά μπορεί να παραχθεί και με βοηθητική προέκταση για μεγαλύτερη άνεση και εργονομία.

Ο μεταλλικός σκελετός του διευθυντικού γραφείου Αργώ από τα έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης, και η μετώπη διατίθεται σε ασημί, μαύρη, λευκή και ανθρακί απόχρωση, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από δεκάδες χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Ως προς τα υλικά κατασκευής έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ πολλαπλών προτάσεων όπως laminate, βακελίτη, κρύσταλλο, λάκα ή καπλαμά, σε όλα τα χρώματα και σε ειδικές διαστάσεις.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, συνδυάστε διευθυντικό κάθισμα ερμάρια, ντουλάπες και ραφιέρες από την ευρεία γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης και σε συνεργασία με την σχεδιαστική μας ομάδα δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου, για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα που θα υπερκαλύψει κάθε σας απαίτηση.

Διευθυντικό γραφείο Αργώ

Δεσποτάκι

Κρακ

Οξιά

Λευκό Σαγρέ

Ασημί

Κερασιά

Μπέζ

Ανθρακί

Καρυδιά

Λευκό

Καρυδιά

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα