Διευθυντικό γραφείο Αρμονία I

Η σειρά διευθυντικών γραφείων Αρμονία προσφέρει πολλαπλές επιλογές ως προς την κατασκευή λόγω της δυνατότητας χρήσης διαφορετικών υλικών όπως laminate, καπλαμάς, βακελίτης, σε συνδυασμό με μεταλλικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την αισθητική του γραφείου.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Αρμονία I, παράγονται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και κατασκευάζονται με καπάκι Laminate πάχους 36χιλ που στηρίζεται, με μεταλλικούς αποστάτες αλουμινίου, σε ορθοστάτες επίσης από laminate.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Η ιδιαιτερότητα του γραφείου έγκειται στα κουρμπαριστά μεταλλικά προφίλ που προσαρμόζονται στην δύο όψεις κάθε ποδιού, αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα του, εξαλείφοντας τις μονότονες γραμμές ενός συντηρητικού απλού γραφείου. Για επιπλέον χάρη και φινέτσα μπορούμε να τοποθετήσουμε Inox βέργες στην μετώπη, που σίγουρα θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Με ή χωρίς την χρήση της βοηθητικής προέκτασης στο γραφείο, σε συνδυασμό με ερμάρια, αρχειοθήκες και συρταριέρες, ο χώρος σας θα γίνει περισσότερο λειτουργικός, δημιουργώντας μία αίσθηση τάξης και οργάνωσης.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

Δεσποτάκι

Κρακ

Οξιά

Λευκό Σαγρέ

Ασημί

Κερασιά

Μπέζ

Ανθρακί

Καρυδιά

Λευκό

Καρυδιά

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα