Διευθυντικό γραφείο Ασκληπιός

Διευθυντικό γραφείο παραγωγής μας με διαχρονικό σχεδιασμό που διακρίνεται για τις μεταλλικές του λεπτομέρειες.

Ο σκελετός του διευθυντικού γραφείου αποτελείται από δύο μεταλλικά πόδια Φ340, ένα πόδι Φ80 στο οποίο στηρίζεται η στρογγυλή βοηθητική προέκταση και την διάτρητη μετώπη, όλα ηλεκτροστατικής βαφής.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το καπάκι του διευθυντικού γραφείου Ασκληπιός από τα έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης,  είναι laminate πάχους 44χιλ ή 61χιλ ενώ η βοηθητική γωνιακή προέκταση επίσης από laminate στηρίζεται με μεταλλικούς αποστάτες σε συρταριέρα 4 συρταριών, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Τα μεταλλικά στοιχεία του διευθυντικού γραφείου παράγονται σε ασημί, λευκό, μαύρο και ανθρακί χρώμα με δυνατότητας παραγωγής του σκελετού σε ειδικούς χρωματισμούς μετά από ειδική παραγγελία, ενώ και στο καπάκι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες χρωματικές αποχρώσεις σε διάφορα πάχη, ώστε να διαμορφώσετε κατάλληλα τον εργασιακό σας περιβάλλον.

Η σειρά διευθυντικών γραφείων Ασκληπιός μπορεί να παραχθεί εναλλακτικά με βακελίτη, λάκα ή καπλαμά σε συνδυασμό με αντίστοιχα ερμάρια, βιβλιοθήκες και αρχειοθήκες, που θα αποδώσουν στο σύνολό τους μία αρμονική εικόνα και ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο σας.

Δεσποτάκι

Κρακ

Οξιά

Λευκό Σαγρέ

Ασημί

Κερασιά

Μπέζ

Ανθρακί

Καρυδιά

Λευκό

Καρυδιά

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα