Περιγραφή Προϊόντος

Καρέκλα γραφείου εργασίας για πολύωρη χρήση, εργονομικό και ανατομικό.

Κάθισμα εργασιακό με πεντακτινωτή βάση που κατασκευάζεται από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο και στηρίζεται σε δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πύρους υποδοχής για τη στήριξη της καρέκλας με επένδυση από πολυπροπυλένιο. Μπράτσα ρυθμιζόμενα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη από σίδερο με επένδυση από πολυπροπυλένιο.

Ο σκελετός του καθίσματος κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα γεγονός που οδηγεί στη γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση του ώστε να πάρει το κάθισμα τη τελική μορφή και να αγκαλιάζει εργονομικά το σώμα.

Η πλάτη και η έδρα στη καρέκλα επικαλύπτονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και επιδέχονται επένδυση με ύφασμα ή δερματίνη σε χρώμα επιλογή σας.

Στο κάτω μέρος της έδρας βιδώνεται με κατάλληλες βίδες μεταλλική κατασκευή από μορφοποιημένο χάλυβα με εγκάρσια και οριζόντια νεύρα ενίσχυσης.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται το κινητό μέρος του μηχανισμού επίσης κατασκευασμένο από μορφοποιημένο χάλυβα, που στερεώνεται με ισχυρό χαλύβδινο πύρο.

Σε αυτή τη κατασκευή προσαρμόζεται ο μοχλός ρύθμισης της κλίσης της πλάτης.Στο πίσω μέρος της κατασκευής υπάρχει βίδα – πόμολο με την οποία ρυθμίζουμε την ένταση της κίνησης της κλίσης της πλάτης του καθίσματος η οποία μας δίνει και δυνατότητα ελεύθερης κίνησης.

Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Η πλάτη συνδέεται με την έδρα του καθίσματος με κατάλληλα διαμορφωμένη λάμα η οποία εκτελεί κάθετη κίνηση (ώστε να ρυθμίζουμε το ύψος της πλάτης) με τη βοήθεια μοχλού στο κάτω τμήμα της έδρας.

Παράγεται σε πολλά χρώματα δέρματος, δερματίνης και υφάσματος. Δυνατότητα επένδυσης με ειδικό ύφασμα, εξαιρετικής αντοχής (10πλάσια αντοχή σε λεκέδες και καύση από τα κοινά υφάσματα).Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, και επίσης service και ανταλλακτικά.

{tab= Διαστάσεις}

Μπορούμε να το κατασκευάσουμε σε οποιαδήποτε διάσταση θέλετε κατόπιν παραγγελίας

{tab= Photo Gallery}

{gallery}epagelmatikes-karekles/astirithmizomena{/gallery}

{tab= Χρωματολόγιο}

{gallery}ifasmata{/gallery}

{tab= Εκδήλωση ενδιαφέροντος}

Στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί εκθεσιακός χώρος 1000 τ.μ. χονδρικής – λιανικής πώλησης όπου οι πελάτες μας μπορούν να δουν όλα μας τα προϊόντα και να συμβουλευτούν το εξειδικευμένο προσωπικό μας το οποίο ενημερώνεται και εκπαιδεύεται συνεχώς με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για το προσωπικό σας χώρο , πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική. 

Διεύθυνση: ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 10 ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ ΣΠΑΤΑ

Τηλέφωνο: 210-6634555 210-6032088 / 210-6635660

Fax: 210-7220442

{tab= Συνδύασε το}

{module frontpage categories}

{tab= Σχόλια}

{source}
<div id=”disqus_thread”></div>
<script type=”text/javascript”>
/* * * CONFIGURATION VARIABLES * * */
var disqus_shortname = ‘theodoridiscom’;

/* * * DON’T EDIT BELOW THIS LINE * * */
(function() {
var dsq = document.createElement(‘script’); dsq.type = ‘text/javascript’; dsq.async = true;
dsq.src = ‘//’ + disqus_shortname + ‘.disqus.com/embed.js’;
(document.getElementsByTagName(‘head’)[0] || document.getElementsByTagName(‘body’)[0]).appendChild(dsq);
})();
</script>
<noscript>Please enable JavaScript to view the <a href=”https://disqus.com/?ref_noscript” rel=”nofollow”>comments powered by Disqus.</a></noscript>
{/source}

{/tabs}