Διευθυντικό γραφείο Μορφέας

Διευθυντικό γραφείο Μορφέας μελετημένο και σχεδιασμένο από την εταιρεία Θεοδωρίδης για να προσφέρει πρακτικότητα και εργονομία στο χώρο.

Διευθυντικό γραφείο Μορφέας

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η σειρά διευθυντικών επίπλων γραφείου Μορφέας παράγεται με καπάκι από laminate πάχους 44χιλ που στηρίζεται αφενός σε μεταλλικό σκελετό στρογγυλής διατομής ηλεκτροστατικής βαφής τύπου Λάμδα και αφετέρου σε στοιχείο από laminate με ενσωματωμένη συρταριέρα. Μεταξύ του μεταλλικού σκελετού και της συρταριέρας υπάρχει μετώπη επίσης από laminate.

Εάν θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα μεταλλικά στοιχεία στο έπιπλο, υπάρχει δυνατότητα να κατασκευαστεί το διευθυντικό γραφείο με πόδι laminate αντί του μεταλλικού ποδιού τύπου Λ, ενώ παρέχονται πολλαπλές επιλογές στα υλικά κατασκευής όπως βακελίτης, λάκα, κρύσταλλο ή καπλαμάς, σε όλα τα χρώματα και στις διαστάσεις που απαιτεί ο χώρος σας, ώστε με την βοήθεια της σχεδιαστικής ομάδας στα έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης, να γίνουν οι κατάλληλοι συνδυασμοί για να αποκτήσετε το ιδανικό διευθυντικό γραφείο που επιθυμείτε.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Ερμάρια, αποθηκευτικές λύσεις, ντουλάπες, επιπλοσυνθέσεις και καθίσματα της εταιρείας Θεοδωρίδης μπορούν κάλλιστα να πλαισιώσουν το διευθυντικό γραφείο Μορφέας και να ολοκληρώσουν το γραφειακό σας περιβάλλον.

Διευθυντικό γραφείο Μορφέας

Δεσποτάκι

Κρακ

Οξιά

Λευκό Σαγρέ

Ασημί

Κερασιά

Μπέζ

Ανθρακί

Καρυδιά

Λευκό

Καρυδιά

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Μορφέας

Καναπές Isis

καναπές isis Ο καναπές Isis της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι ένα κομψό κάθισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χώρους αναμονής και φιλοξενίας των επισκεπτών σας. Κάντε

Δείτε το προϊόν »