Διευθυντικό γραφείο
Ναυπλία Ι

Ο απόλυτος συνδυασμός οργανικών καμπύλων και σύγχρονου σχεδιασμού σε ένα διευθυντικό γραφείο που δίνει στο χώρο ελαστικότητα και ευελιξία.

Το διευθυντικό γραφείο Ναυπλία II κατασκευάζεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με επιφάνεια από laminate πάχους 25χιλ σε τοξοειδές σχήμα που συνδυάζεται με την μεταλλική μετώπη αντίστοιχου σχηματισμού. Η μεταλλική μετώπη ηλεκτροστατικής βαφής φέρει διακοσμητική διάτρηση κυκλικής διατομής.

Διευθυντικό γραφείο Ναυπλία I

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το διευθυντικό γραφείο εδράζεται αφενός σε κατασκευή από laminate που περιλαμβάνει συρταριέρα και αφετέρου σε μεταλλικό πόδι ηλεκτροστατικής βαφής Φ340, ενώ η σύνθεση ολοκληρώνεται με την προσθήκη του βοηθητικού γραφείου που στηρίζεται επίσης σε μεταλλικά πόδια Φ340 ηλεκτροστατικής βαφής.

Όλα τα μεταλλικά στοιχεία ηλεκτροστατικής βαφής διατίθενται σε λευκό, μαύρο, ασημί και ανθρακί, χωρίς να αποκλείονται δεκάδες άλλες Ral αποχρώσεις κατόπιν ειδικής παραγγελίας και μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά υλικά όπως βακελίτης, λάκα ή καπλαμάς, ώστε να αποδώσουν στο σύνολό τους το ύφος που επιθυμείτε.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Συμβουλευτείτε την σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας Θεοδωρίδης, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε τους κατάλληλους συνδυασμούς για να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδιαιτερότητες του διευθυντικού γραφείου Ναυπλία ΙΙ έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης,και να το προσαρμόσετε αρμονικά στον χώρο σας.

Διευθυντικό γραφείο Ναυπλία I

Δεσποτάκι

Κρακ

Οξιά

Λευκό Σαγρέ

Ασημί

Κερασιά

Μπέζ

Ανθρακί

Καρυδιά

Λευκό

Καρυδιά

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα