Πολυκάθισμα Rosy

Χρήσιμο και χρηστικό, το πολυκάθισμα Rosy εισαγωγής μας από Ιταλία, ξεχωρίζει για την ευελιξία χρήσης του.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το κάθισμα Rosy κατασκευάζεται με μαύρο μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής και πλάτη – έδρα επενδύονται με ύφασμα ή δερματίνη της επιλογής σας.

Παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης μπράτσων, αναλογίου ακόμα και αποθηκευτικής σχάρας ώστε να χρησιμοποιηθεί ως μαθητικό κάθισμα ή ως κάθισμα επισκέπτη ή ως κάθισμα σεμιναρίου κ.λ.π.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί ;

Με απεριόριστες επιλογές σε χρώματα και συνδυασμούς εξοπλισμού, το πολυκάθισμα Rosy αποτελεί μια σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Πολυκάθισμα Rosy

Επιπλοσύνθεση Πολύμνια

Επιπλοσύνθεση Πολύμνια Η επιπλοσύνθεση Πολύμνια χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές και μίνιμαλ σχεδιασμό που συνθέτουν μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους. THEODORiDiS Κάντε το δικό

Δείτε το προϊόν »
Πολυκάθισμα Rosy

Καναπές Diploma

Καναπές Diploma Ένας καναπές που διακρίνεται από την απλότητα του γεωμετρικού του σχήματος είναι ο καναπές Diploma της εταιρείας Θεοδωρίδης. Κάντε το δικό σας σε

Δείτε το προϊόν »