Διευθυντική καρέκλα Shape Synchro

Διευθυντικό κάθισμα γραφείου Shape Synchro τροχήλατο, περιστρεφόμενο επί άξονα.

Αποτελείται από εξωτερικά κελύφη πολυπροπυλενίου με μεγάλη αντοχή στην κρούση και στη χάραξη. Εσωτερικά η έδρα κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, ενώ έδρα και πλάτη είναι επικαλυμμένα από καλουπωτή πολυουρεθάνη αυξημένης αντοχής και ελαστικότητας και ύφασμα ή δερματίνη σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Διαθέτει μπράτσα πολυπροπυλενίου σχήματος Τ ρυθμιζόμενα καθ’ύψος και κεφαλάρι, ενώ η πλάτη ρυθμίζεται ανεξάρτητα καθ’ύψος για μεγαλύτερη άνεση.

Το κάθισμα στηρίζεται σε πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής,

Ο μηχανισμός είναι Synchro επιτρέποντας την συγχρονισμένη ανάκληση έδρας-πλάτης, με δυνατότητα σταθεροποίησης σε πολλαπλές θέσεις. Ο μηχανισμός διαθέτει σύστημα “Anti-panic” για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Επιλέξτε ύφασμα ή δερματίνη ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής, αλέκιαστο ή άκαυστο.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Το Shape Synchro είναι ένα κάθισμα διευθυντικό, παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδη, εξαιρετικής αντοχής και υψηλής ποιότητας. Ρευστή πολουρεθάνη τοποθετείται σε εδικές φόρμες και καλούπια για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί και να πάρει την τελική μορφή της έδρας και της πλάτης που επιθυμούμε. Η αντοχή της είναι πολύ μεγαλύτερη από μία κοινή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) ενώ το σχήμα και η πυκνότητα της αντέχουν περισσότερο στο χρόνο.

Μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση εξασφαλίζει το προσκέφαλο καθώς και τα μπράτσα που ρυθμίζονται καθ’ύψος.

Ο synchro μηχανισμός που διαθέτει το κάθισμα εξασφαλίζει την συγχρονισμένη και αρμονική ανάκληση της έδρας και της πλάτης ενώ η ένταση της ανάκλησης ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος του χρήστη. 

Δεσποτάκι

Κρακ

Οξιά

Λευκό Σαγρέ

Ασημί

Κερασιά

Μπέζ

Ανθρακί

Καρυδιά

Λευκό

Καρυδιά

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντική καρέκλα Shape Synchro

Πολυκάθισμα Domino V

Καρέκλα εργασίας Domino V Το κάθισμα συνεργασίας Domino V της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι μια αξιόπιστη επιλογή που ταιριάζει σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους. THEODORiDiS Κάντε το

Δείτε το προϊόν »