Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Μίνωας

Αξιοποιήστε τον χώρο που διαθέτετε, επιλέγοντας την κατάλληλη σύνθεση γραφείου για μεγαλύτερη εργονομία και λειτουργικότητα.
Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Μίνωας

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η σύνθεση Μίνωας κατασκευάζεται από laminate πάχους 25χιλ και αποτελείται από το καπάκι, τα πόδια και την μετώπη.

Οι πολλαπλές επιλογές ως προς την τελική μορφή της σύνθεσης, και τα υλικά κατασκευής, με δυνατότητα παραγωγής σε laminate, βακελίτη, λάκα ή καπλαμά, σε όλα τα χρώματα και σε ειδικές διαστάσεις, θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε το περιβάλλον εργασίας με ένα ιδιαίτερο τρόπο, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη και απαίτηση.

 

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης και στη σειρά Μίνωας συνδυάστε ερμάρια, συρταροθήκες, βιβλιοθήκες και επιπλοσυνθέσεις, για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους και καλύτερη οργάνωση.

 

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Μίνωας

Δεσποτάκι

Κρακ

Οξιά

Λευκό Σαγρέ

Ασημί

Κερασιά

Μπέζ

Ανθρακί

Καρυδιά

Λευκό

Καρυδιά

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Μίνωας

Επιπλοσύνθεση Ήβη

THEODORiDiS Μινιμαλιστικός σχεδιασμός και λιτές γραμμές χαρακτηρίζουν την επιπλοσύνθεση Ήβη, παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδη. Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία 2 Κατασκευή

Δείτε το προϊόν »