Η εταιρεία Θεοδωρίδης ιδρύθηκε το 1965 και έκτοτε κατασκευάζει έπιπλα γραφείου και επίπλωση για καταστήματα.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας Θεοδωρίδη αρχίζει πριν από 35 και πλέον χρόνια όταν ξεκινά να κατασκευάζει έπιπλα γραφείου, εισάγει καθίσματα γραφείου από την Ιταλία. Το 1992 αποκτά την αποκλειστική αντιπροσωπεία της εταιρείας Emlo SRL. Παράλληλα την γκάμα της εταιρείας ολοκληρώνουν η κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και επίπλων μπάνιου, η εισαγωγή πατωμάτων laminate από την Αυστρία, η εμπορία και διάθεση συστημάτων σκίασης (περσίδες) και συστημάτων αποθήκευσης τύπου dexion.

Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη. Από το Σεπτέμβριο του 2007 η εταιρεία εγκαθίσταται πλέον σε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή των Σπάτων Αττικής (εκπτωτικό χωριό, αττικό ζωολογικό πάρκο, κοκ). Οι εγκαταστάσεις μας, συνολικής έκτασης 2500 m2 στεγασμένου χώρου με έκθεση χονδρικής– λιανικής πώλησης, αποθήκες, τομέα παραγωγής και άνετο parking βοηθούν να επιλέξετε το ιδανικό έπιπλο.

Μέσα στη πλούσια συλλογή σχεδίων και υλικών υπάρχουν προτάσεις για κάθε στυλ και ανάγκη. Ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν γραφεία, καθίσματα, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, αποθηκευτικές λύσεις, ειδικές κατασκευές και αξεσουάρ γραφείου.

Η εταιρεία Θεοδωρίδης διαθέτει την ευρεία γκάμα των προϊόντων της με κάθετη οργάνωση προσφέροντας μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία. Όλα αυτά σε πλήρως ανταγωνιστικό κόστος και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση που μόνο ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής μπορεί να εγγυηθεί.

{module frontpage categories}