Ντουλάπα Όλο Πόρτα Μονόφυλλη / Δίφυλλη

Ντουλάπα  παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδη, που μπορεί να πλαισιώσει χωρίς αμφιβολία κάθε χώρο, προσφέροντας ιδανικούς χώρους για την αποθήκευση των κλασέρ και φακέλων σας.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Ντουλάπα Όλο Πόρτα Μονόφυλλη / Δίφυλλη

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η ντουλάπα είναι η σταθερή λύση αποθήκευσης για κάθε χώρο. Με τις πόρτες μπορείτε να κρύψετε όλα τα αρχεία σας

Κατασκευάζεται από τους ορθοστάτες πάχος 18χιλ., 4 ράφια laminate πάχους 18χιλ. ή 25 χιλ. ανάλογα το μήκος που θα επιλέξετε και πλάτη πάχους 8χιλ. η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Τα ράφια είναι ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος, διαμορφώνοντας 5 κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους.

Ντουλάπα Όλο Πόρτα Μονόφυλλη / Δίφυλλη

Πρόσοψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Ντουλάπα Όλο Πόρτα Μονόφυλλη / Δίφυλλη

Κάτοψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

Ντουλάπα Όλο Πόρτα Μονόφυλλη / Δίφυλλη

Πλάγια Όψη Ντουλάπα / Ραφιέρα /
Βιβλιοθήκη κάτω πόρτες

Πάχος 18 χιλ. & 25 χιλ. ανάλογα των εξωτερικών διαστάσεων

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Οι ανοιγόμενες πόρτες – δύο ή μια ανάλογα τη διάσταση που έχει ανάγκη ο χώρος σας-  είναι από laminate και φέρουν πόμολα και κλειδαριά, ενώ τα ράφια της βιβλιοθήκης είναι ρυθμιζόμενα καθ’υψος και μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν προσαρμόζοντας την θέση των μεταλλικών στηριγμάτων στο επιθυμητό ύψος.

Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, υλικών όπως laminate, καπλαμάς ή βακελίτης καθώς και η ευελιξία ως προς την τροποποίηση των τυποποιημένων διαστάσεων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την σύνθεση που χρειάζεστε σε συνδυασμό με ποικιλία ερμαρίων και συρταριέρων της εταιρείας Θεοδωρίδη.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Ειδική κατασκευή Θρανία

Περιγραφή Προϊόντος   Έδρανο παραγωγής μας για αλυσίδα φροντιστηρίων τοποθετημένα με αμφιθεατρική κλίση. Έδρα και πλάτη από φουρνιστή οξιά με μηχανισμό ανάκλισης και μεταλλικό σώμα.

Δείτε το προϊόν »