Διευθυντικό γραφείο Αιγέας

Μία ακόμη παραλλαγή του διευθυντικού γραφείου Αιγέας με βακελίτη που έρχεται να ικανοποιήσει κάθε σας γούστο και απαίτηση.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
03 copy
01 copy
03 copy

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα στοιχεία της βάσης, η επιφάνεια εργασίας που στηρίζεται σε μεταλλικούς αποστάτες και η μετώπη είναι κατασκευασμένα από βακελίτη, υλικό που σας δίνει απεριόριστες επιλογές αποχρώσεων τόσο σε ματ όσο και σε γυαλιστερές επιφάνειες. 

Ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες σας για έπιπλα γραφείου, μπορείτε να επιλέξετε το γραφείο με ή δίχως βοηθητική προέκταση ενώ κάλλιστα μπορείτε να συνδυάσετε κατάλληλα ερμάρια και συρταριέρες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο καθώς επίσης επιπλοσυνθέσεις και βιβλιοθήκες που θα ολοκληρώσουν και θα αναδείξουν τον επαγγελματικό σας χώρο.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Οι πολλαπλές επιλογές ως προς τα υλικά κατασκευής όπως laminate, βακελίτης ή καπλαμάς, τα πάχη και τις διαστάσεις, θα σας διευκολύνουν ώστε να αφομοιωθεί αρμονικά το γραφείο Αιγέας στο χώρο σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Αιγέας

Καναπές Limit

Καναπές Limit Ο καναπές Limit της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι ένα σύστημα καθισμάτων αναμονής με απλό design και σταθερή διαχρονική αξία. Κάντε το δικό σας σε

Δείτε το προϊόν »