Διευθυντικό γραφείο Αμβροσία

Μοντέρνος σχεδιασμός, λειτουργικότητα, εργονομία και υψηλή αισθητική 

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

amvrosia (4)
amvrosia (6)
amvrosia (2)

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η λιτή δομή του διευθυντικού γραφείου Αμβροσία της εταιρείας Θεοδωρίδης σε συνδυασμό με την επιβλητικότητα του σχεδιασμού του, το καθιστά ιδανικό για κάθε επαγγελματικό χώρο με ξεχωριστό χαρακτήρα. Το γραφείο είναι κατασκευασμένο από laminate πάχους 18 & 25χιλ. σε ποικιλία χρωμάτων, με ενσωματωμένα συρτάρια πλήρους εξαγωγής με φρένο και μηχανισμό push to open. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του είναι οι μεταλλικές μαύρες λεπτομέρειες σε πόμολα και πόδια στήριξης.

 

Διαλέξτε το με ή χωρίς βοηθητικό γραφείο και συνδυάστε το με χαμηλή ή ψηλή επιπλοσύνθεση ως μια ολοκληρωμένη λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διευθυντικό γραφείο Αμβροσία
Διευθυντικό γραφείο Αμβροσία

Εσωτερική Όψη Γραφείου

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Οι συνθέσεις του γραφείου ΑΜΒΡΟΣΙΑ περιλαμβάνει αποθηκευτικές λύσεις σε χαμηλό αλλά και ψηλό έπιπλο. 

Σύνθεση με ράφια, κατάλληλα για την οργάνωση και αποθήκευση των φακέλων σας.

Μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα με τις επιλογές για τις αποθηκευτικές λύσεις ή επιπλοσυνθέσεις και να το ταιριάξουμε με το γραφείο που θα δημιουργήσετε!

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Αμβροσία

Συνεδριακό Αίολος

Με ευθείες καθαρές γραμμές και απέριττο σχεδιασμό, η τράπεζα συμβουλίου Περσέας της εταιρείας Θεοδωρίδης εισάγει την έννοια του minimal στις σύγχρονες επιχειρήσεις. THEODORiDiS Κάντε το

Δείτε το προϊόν »
Διευθυντικό γραφείο Αμβροσία

Επιπλοσύνθεση Ροδόπη

Επιπλοσύνθεση ροδόπη Η σύνθεση Ροδόπη αποτελείται τόσο από εμφανή ράφια όσο και από αποθηκευτικούς χώρους με ανοιγόμενες πόρτες και εσωτερικά ράφια. THEODORiDiS Κάντε το δικό

Δείτε το προϊόν »
Διευθυντικό γραφείο Αμβροσία

Reception Π 60

Εργονομία και άνεση στην πιο λειτουργική σειρά reception την Π60 που αποτελεί ιδανική λύση για τον χώρο αναμονής σας.  THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4

Δείτε το προϊόν »

Ειδική κατασκευή Θρανία

Περιγραφή Προϊόντος   Έδρανο παραγωγής μας για αλυσίδα φροντιστηρίων τοποθετημένα με αμφιθεατρική κλίση. Έδρα και πλάτη από φουρνιστή οξιά με μηχανισμό ανάκλισης και μεταλλικό σώμα.

Δείτε το προϊόν »