Επαγγελματικό γραφείο Αναΐς

Μοντέρνο έπιπλο γραφείου εμπνευσμένο από την σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας Θεοδωρίδης.
Επαγγελματικό γραφείο Αναΐς

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Οι πόρτες είναι ανοιγόμενες, κατασκευάζονται από laminate πάχους 18χιλ και φέρουν πόμολα και κλειδαριά, ενώ όλο το έπιπλο σταθεροποιείται στο δάπεδο με την χρήση είτε μεταλλικών ποδιών, είτε ρεγουλατόρων που ρυθμίζουν την σωστή οριζοντίωση του ερμαρίου.

Το υλικό παραγωγής του ερμαρίου είναι Laminate με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από ποικίλα άλλα υλικά όπως βακελίτης, κρύσταλλο, καπλαμάς κ.α. σε πληθώρα χρωμάτων, που θα αναδείξουν το έπιπλο.

Η σειρά γραφείων Αναϊς παράγεται με μεταλλικό σκελετό σε σχήμα «καβαλέτο» κυκλικής διατομής Φ50 ηλεκτροστατικής βαφής και η επιφάνεια είναι από laminate πάχους 25χιλ.

Ο μεταλλικός σκελετός διατίθεται σε ασημί, λευκή, μαύρη και ανθρακί απόχρωση με δυνατότητα επιλογής από δεκάδες αλλά χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Για την επιφάνεια του επαγγελματικού γραφείου υπάρχουν πολλαπλές επιλογές στα υλικά κατασκευής, με δυνατότητα παραγωγής σε βακελίτη, λάκα, κρύσταλλο ή καπλαμά, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, δίνοντας σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε την σύνθεση που θα έχει το προσωπικό σας στύλο και ύφος.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και η σχεδιαστική μας ομάδα θα πραγματοποιήσει το γραφείο των ονείρων σας.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα