Πολυκάθισμα Amanda

Το κάθισμα Amanda παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι ένα ευέλικτο κάθισμα πολλαπλών χρήσεων.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το κάθισμα συνεργασίας Amanda αποτελείται από μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής σε χρώμα μαύρο ή χρώμιο, με μπράτσα ή χωρίς και σώμα από οξιά με επένδυση αφρώδους πολυουρεθάνης και ταπετσαρία επιλογής σας.

Μπορούμε να το κατασκευάσουμε με σκελετό ‘ S ‘ ή με τέσσερα πόδια να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τα μπράτσα αλλά να προσθέσουμε ακόμα και αναλόγιο αν πρόκειται για μονάδες εκπαίδευσης.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο, ενημερωθείτε για την τεράστια συλλογή μας σε έπιπλα και καθίσματα επαγγελματικών και όχι μόνο χώρων και επιλέξτε τα καταλληλότερα για τις ανάγκες σας.

Πολυκάθισμα Amanda

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Πολυκάθισμα Amanda

Πολυκάθισμα Cross V

Πολυκάθισμα cross Ένα κάθισμα με διαχρονικό σχεδιασμό, ιδανικό για κάθε χώρο αναμονής ή συσκέψεων αλλά και συνεργασίας για το γραφείο σας. THEODORiDiS Κάντε το δικό

Δείτε το προϊόν »
Πολυκάθισμα Amanda

Διευθυντικό γραφείο Ινώ

Διευθυντικό γραφείο Ινώ Το διευθυντικό γραφείο Ινώ παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών για να δημιουργήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Δείτε το προϊόν »
Πολυκάθισμα Amanda

Καναπές Concept

Καναπές Concept Ο καναπές Concept παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδης προσφέρει άνεση, κομψότητα και λειτουργικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

Δείτε το προϊόν »