Πολυκάθισμα Star

Κάθισμα Συνεργασίας STAR χωρίς μπράτσα και πλάτη δίχτυ παραγωγής μας.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Κάθισμα Συνεργασίας STAR  με ή χωρίς μπράτσα και πλάτη δίχτυ παραγωγής μας.

Διαθέτει τετρακτινωτή βάση περιστρεφόμενη αλλά μπορεί να παραχθεί και με 4 πόδια αλλά ακόμα και τροχήλατο για εργασιακή χρήση.

Δυνατότητα επένδυσης της έδρας του καθίσματος με ύφασμα ή τεχνόδερμα σε ποιότητες και χρώματα της επιλογής σας.

Παρέχεται εγγύηση, service και ανταλλακτικά.

Πολυκάθισμα Star

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε προτάσεις και λύσεις για κάθε ανάγκη, όπως γραφεία, καθίσματα, συρταριέρες, ερμάρια και βιβλιοθήκες, τα οποία με την βοήθεια της σχεδιαστικής μας ομάδας μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Πολυκάθισμα Star

Διευθυντικό γραφείο Αρμονία

Διευθυντικό γραφείο Αρμονία “Ζώντας με Αρμονία” Το διευθυντικό γραφείο Αρμονία χαρακτηρίζεται από τετράγωνες φόρμες και minimal αισθητική,  αποτελεί ένα κορυφαίο δείγμα του σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού.

Δείτε το προϊόν »
Πολυκάθισμα Star

Επαγγελματικό γραφείο Ίκαρος

Επαγγελματικό γραφείο Ίκαρος Ιδιαίτερη και καλαίσθητη επιλογή, ιδανική για τους λάτρεις των καμπύλων γραμμών, η σύνθεση Ίκαρος προκαλεί αναμφισβήτητα τον θαυμασμό. Το επαγγελματικό γραφείο Ίκαρος

Δείτε το προϊόν »
Πολυκάθισμα Star

Πολυκάθισμα Style

Πολυκάθισμα style Το κάθισμα ιταλικής εισαγωγής Style χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό που το καθιστά ιδανικό για πολλαπλές χρήσεις. THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4

Δείτε το προϊόν »
Πολυκάθισμα Star

Reception Π 50

Η reception Π50 με τον απλό της σχεδιασμό καλύπτει ένα λιτό χώρο γεμάτο απαιτήσεις THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία 2

Δείτε το προϊόν »