Συνεδριακό Περσέας

Η απλότητα της τράπεζας συμβουλίου Αίολος της εταιρείας Θεοδωρίδης κερδίζει τις εντυπώσεις και δημιουργεί με διακριτικό τρόπο, ένα μοντέρνο αποτέλεσμα στον χώρο που θα τοποθετηθεί.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Ο σκελετός της τράπεζας συμβουλίου Αίολος είναι μεταλλικός, ηλεκτροστατικά βαμμένος, τετράγωνης διατομής και η επιφάνεια εργασίας του είναι laminate πάχους 25 ή 36χιλ.

Ο σχεδιασμός του συνεδριακού Αίολος στηρίζεται στην λιτότητα εμπνέοντας την απαραίτητη κομψότητα και η ισορροπία του συνδυασμού των υλικών της επιτυγχάνουν την αρμονία που χρειάζεστε σ’ ‘ένα οικείο επαγγελματικό περιβάλλον.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και συνδυάστε την τράπεζα συμβουλίου που θα διαλέξετε με το πολυκάθισμα που ταιριάζει από την συλλογή καθισμάτων της εταιρείας Θεοδωρίδης και δημιουργήστε έναν αρμονικό χώρο υψηλών προδιαγραφών που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Συνεδριακό Περσέας

Διευθυντικό γραφείο Larus

Διευθυντικό γραφείο Larus Ιδιαίτερο design, εργονομία και μοναδικότητα συναντιόνται στο διευθυντικό γραφείο LARUS. Η σειρά διευθυντικών γραφείων LARUS είναι μία ακόμα ιταλική πινελιά που έρχεται

Δείτε το προϊόν »
Συνεδριακό Περσέας

Reception Π20

Reception Π20 Η reception Π20, παραγωγής μας, αποτελεί ιδανική λύση για τον χώρο αναμονής της επιχείρησής σας και την εξυπηρέτηση που θέλετε να προσφέρεται στους

Δείτε το προϊόν »
Συνεδριακό Περσέας

Reception Π 90

Η reception Π90 είναι μια επιλογή που συνδυάζει την αυστηρότητα και το παιχνίδι στον χώρο σας.  THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1

Δείτε το προϊόν »