Βιβλιοθήκη Με Συρόμενες Πόρτες

Κάντε την διαφορά και εντυπωσιάστε, επιλέγοντας να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά όπως κρύσταλλο, για ένα ιδιαίτερο και κομψό αποτέλεσμα.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Ντουλάπα Με Συρόμενες Πόρτες

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η ντουλάπα με συρόμενες πόρτες παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης από laminate. 

Αποτελείται από τους ορθοστάτες και 4 ράφια από laminate πάχους 18χιλ και την πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Τα ράφια της βιβλιοθήκης είναι ρυθμιζόμενα καθ’υψος και μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν προσαρμόζοντας την θέση των μεταλλικών στηριγμάτων στο επιθυμητό ύψος.

Ντουλάπα Με Συρόμενες Πόρτες

Πρόσοψη Επίπλου

Συνολικό μήκος επίπλου

Ντουλάπα Με Συρόμενες Πόρτες

Πλάγια Όψη

Πλάγιες διαστάσεις

Ντουλάπα Με Συρόμενες Πόρτες

Κάτοψη Ερμαρίου

Συνολικό μήκος επίπλου

*Οι διαστάσεις ενδέχεται να  διαφοροποιούνται στο ελάχιστο από τις αναγραφόμενες.
*Οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Οι πόρτες της βιβλιοθήκης είναι συρρόμενες από κρύσταλλο αμμοβολής σε πλαίσιο αλουμινίου με μηχανισμό βαρέως τύπου μεγάλης αντοχής, με πολλαπλές επιλογές ως προς τις αποχρώσεις όπως αμμοβολή, διάφανο, φυμέ ή λακαριστό σε δεκάδες χρωματισμούς, για ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα.

Η τυποποιημένη διάσταση της βιβλιοθήκης δεν είναι καθόλου δεσμευτική αφού μπορεί να παραχθεί και σε ειδικές διαστάσεις εξυπηρετώντας τις δικές σας ανάγκες, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά όπως laminate, βακελίτη, ή καπλαμά σε πληθώρα αποχρώσεων για κάθε γούστο.

Συνεργαστείτε με την σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας Θεοδωρίδης, συνδυάστε γραφεία, καθίσματα, συρταριέρες και επιπλοσυνθέσεις, οργανώστε τον εργασιακό σας χώρο και αναδείξτε την λειτουργικότητα του.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Ντουλάπα Με Συρόμενες Πόρτες

Reception Π 60

Εργονομία και άνεση στην πιο λειτουργική σειρά reception την Π60 που αποτελεί ιδανική λύση για τον χώρο αναμονής σας.  THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4

Δείτε το προϊόν »
Ντουλάπα Με Συρόμενες Πόρτες

Βιβλιοθήκη 25mm

Βιβλιοθήκη 25mm Βιβλιοθήκη με λιτές και απλές γραμμές που μπορεί να αφομοιωθεί αρμονικά σε κάθε γραφείο, εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεται ένα περιβάλλον

Δείτε το προϊόν »