Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Επιβλητικός σχεδιασμός και κομψότητα έρχονται σε απόλυτη αρμονία στο διευθυντικό γραφείο Ήβη.

Η σειρά διευθυντικών γραφείων Ήβη παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με δυνατότητα επιλογής διαφορετικών υλικών σε ποικιλία χρωμάτων, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Previous slide
Next slide
2901 - Ivi Ilenia 4
2901 - Ivi Ilenia 3 lept
2901 - Ivi Ilenia 6

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Στα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Ηβη η επιφάνεια εργασίας είναι από mdf πάχους 50χιλ. με επένδυση καπλαμά, οι λεπτομέρειες και το καπάκι του βοηθητικού είναι από mdf με βαφή λάκας γυαλιστερής πάχους 20 χιλ. Στο βοηθητικό γραφείο, το οποίο, μπορεί να τοποθετηθεί είτε από τη δεξιά είτε από την αριστερή μεριά του γραφείου, υπάρχει ενσωματωμένη συρταριέρα, από mdf με καπλαμά ώστε να δένει αρμονικά με το διευθυντικό γραφείο. Η μετώπη του γραφείου, επίσης από καπλαμά, δίνει την τελική πινελιά, προσδίδοντας επιβλητικότητα και ταυτόχρονα μία αίσθηση ελευθερίας.

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Εσωτερική Όψη Βοηθητικού

Ενσωματωμένη συρταριέρα και ερμάριο αποθήκευσης
Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Κάτοψη Γραφείου

Εξωτερικές διαστάσεις γραφείου και βοηθητικού επίπλου
Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Εξωτερική Όψη Κυρίως Μέρους Γραφείου

Συνολικό μήκος γραφείου και βάθος βοηθητικού χώρου αποθήκευσης

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Πολυεστερική γυαλιστερή ή ματ λάκα σε συνδυασμό με καπλαμά ή άλλων υλικών σε δεκάδες επιλογές χρωμάτων, καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, ενώ πολλαπλές επιλογές αποθηκευτικών επίπλων μπορούν να πλαισιώσουν το διευθυντικό γραφείο Ήβη και να απογειώσουν την αισθητική του χώρου σας.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τη σχεδιαστική μας ομάδα δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

Previous slide
Next slide
Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Δεσποτάκι

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Οξιά

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Ασημί

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Μπέζ

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Κρακ

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Καρυδιά

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Κερασιά

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Ανθρακί

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Διευθυντικό γραφείο Ήβη

Συνεδριακό Αίας

Η τράπεζα συμβουλίου Αίας είναι ιδανική για χώρους συσκέψεων, μαθήματα συναντήσεων ακόμα κα για χώρους βιβλιοθήκης αφού οι καμπύλες του οβάλ σχήματός της βοηθούν να

Δείτε το προϊόν »