Πολυκάθισμα Rosy

Κάθισμα πολλαπλών χρήσεων με δεκάδες παραλλαγές για κάλυψη κάθε ανάγκης

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί ;

Μεταλλικός σκελετός ηλεκτροστατικής βαφής σε μαύρο ή γκρι χρώμα αλλά και  χρώμιο

Δείτε τις επιλογές χωρίς μπράτσα

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Κάθισμα εισαγωγής μας από Ιταλία εργονομικό με μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής ή χρωμίου με μπράτσα ή χωρίς από σίδερο επικαλυμμένο με πολυπροπυλένιο.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί ;

Μεταλλικός σκελετός ηλεκτροστατικής βαφής σε μαύρο ή γκρι χρώμα αλλά και  χρώμιο.

Δείτε τις επιλογές με μπράτσα είτε ως προέκταση του σκελετού είτε πρόσθετα στο πάνω μέρος του καθίσματος.

Διαλέξτε επίσης και το  αναλόγιο του καθίσματος για χώρους εκπαίδευσης 

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Πολυκάθισμα Rosy με ή χωρίς Μπράτσα - με ή χωρίς αναλόγια και σχάρα

Καναπές Omnia

Καναπές Omnia​ Λιτές, αυστηρές γραμμές σχεδιασμού χαρακτηρίζουν τον καναπέ Omnia της εταιρείας Θεοδωρίδης ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί και σε μοντέρνους αλλά και σε κλασικούς χώρους. THEODORiDiS

Δείτε το προϊόν »