Πώς να ενσωματώσετε το δέρμα σε ένα γραφείο;

Για ένα εκλεπτυσμένο γραφείο επενδύστε στο δέρμα…

Θέλετε να δώσετε στο γραφείο σας μέγεθος, χαρακτήρα και μοναδικότητα;

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα υλικό τόσο μοναδικό και γεμάτο προσωπικότητα.

Και αν φοβάστε να μην κάνετε τις σωστές επιλογές ή αν δεν έχετε έμπνευση παρακάτω ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για το πώς μπορείτε να ενσωματώσετε το δέρμα σε ένα γραφείο!

Δέρμα και εξωτικό ξύλο για γραφείο αποικιακού στυλ

Για ένα γραφείο εμπνευσμένο από την αποικία, απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό εξωτικού ξύλου για το γραφείο και δέρματος για το κάθισμα.

Ετσι τα στερεά έπιπλα από ξύλο τικ μπορούν να συνδυαστούν με τη φυσικότητα του δέρματος για μία απόδοση που είναι τόσο ζεστή όσο και αυθεντική, ή αν σας αρέσει μία πιο έντονη ατμόσφαιρα μπορείτε επίσης να επενδύσετε στο εβενο, σκούρα ξύλα που σίγουρα θα δώσουν βάθος στο γραφείο σας και τα οποία θα ανταποκρίνονται αρμονικά με το δέρμα.

Για να παραμείνετε σε αυτό το θέμα του εξωτισμού και του ταξιδιού, μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο εργασίας σας με μερικά διακοσμητικά στοιχεία όπως ένα χαλί από δέρμα απομίμησης ζώων.

Για άνετο κάθισμα επιλέξτε μία δερμάτινη καρέκλα στο γραφείο. Θα δώσει στο δωμάτιο την απαραίτητη γοητεία στα έπιπλα και την άνεση μιας σύγχρονης καρέκλας.

Ταιριάζει με ένα “εξωτικό” ξύλινο γραφείο και θα εξασφαλίσει μία απλή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στο γραφείο σας.

Εάν θέλετε να δώσετε μία πραγματικά δυναμική ατμόσφαιρα στο γραφείο σας, το δέρμα είναι υλικό που δεν μπορείτε να παραμελήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την ακατέργαστη και άγρια πλευρά του δέρματος σε ένα γραφείο με εκλεπτυσμένη διακόσμηση για να δημιουργήσετε μία κομψή αισθητική στο χώρο.

Τα κομμάτια που χρειάζεστε μπορεί να είναι:

  • Μία δερμάτινη πολυθρόνα.

Κομψή και άνετη, είναι σίγουρο ότι θα προσθέσετε χαρακτήρα στο δωμάτιο σας.

  • Ένα γραφείο με ρετρό σχεδιασμό
  • Ένα γραφείο με απλές γραμμές σε αντίθεση με το στρογγυλό της δερμάτινης πολυθρόνας.
  • Ένας μεταλλικός κορμός ιδανικός για να φέρει μία μικρή βιομηχανική και vintage πινελιά στο σύνολο.

Δερμάτινα αξεσουάρ στο γραφείο

Το δέρμα μπορεί να ενσωματωθεί στον “κόσμο” του γραφείου μέσω αισθητικών λεπτομερειών. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε ένα δερμάτινο χαλί, ιδανικό για να αναπτυχθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα με κομψό και διακριτικό τρόπο.

Δέρμα μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο γραφείο σε έπιπλα εκτός από την πολυθρόνα, ή την καρέκλα, ως κάλυμμα σε συρταριέρα παλαιού τύπου.

Συμπερασματικά

Η χρήση του δέρματος στα έπιπλα γραφείου μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική και ταυτόχρονα ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή. Προσφέροντας απαράμιλλη αισθητική και “αγκαλιάζοντας” με την φινέτσα του το επαγγελματικό περιβάλλον.

Εξάλλου οι χρήσεις του είναι πολλές  από την δερμάτινη καρέκλα μέχρι την επιφάνεια εργασίας του γραφείου, ακόμη και τους καναπέδες, που μπορεί να υποδεχθούν τους πελάτες και επισκέπτες στο επαγγελματικό σας χώρο με μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και φιλοξενίας.

Το δέρμα αποτελεί μια εγγυημένη επένδυση σε συνδυασμό πάντα με τα κατάλληλα διακοσμητικά αλλά και έπιπλα γραφείου!